Ett par rånare i Michigan kom in i en skivaffär och viftade med sina pistoler. Den förste, väldigt nervös, skrek:" Stå still!" Då hans partner rörde på sig, sköt den förste rånaren honom på fläcken.

----- 

En advokat som försvarade en man anklagad för inbrott prövade följande försvar: "Min klient stack enbart in armen genom fönstret och avlägsnade några oväsentliga varor. Hans arm är inte han själv, och jag kan inte förstå hur ni kan straffa hela individen för ett brott som endast hans arm har gjort sig skyldig till." Domaren svarade: "Det var bra formulerat, och om jag använder er logik så dömer jag den åklagades arm till ett år i fängelse. Den åklagade kan göra den sällskap, eller så kan han välja att inte göra det. Det är upp till honom."
Den åklagade log och med sin advokats hjälp lossade han sin armprotes, lade den på bordet och lämnade rättssalen.

----- 

En rånare i Nevada var snäll och lät affärsinnehavaren ringa ett samtal, och var mäkta överraskad när polisen dök upp en stund senare.

----- 

I West Virginia förföljdes en man av en rånare in i en gränd. När ingen var i närheten slog rånaren till, viftade med en pistol och bad att få mannens alla pengar. Då han upptäckte att mannen bara hade tretton dollar på sig sa rånaren till honom att skriva ut en check på trehundra dollar. Mannen hade inget val, och skrev ut checken. Dagen därpå arresterades rånaren då han försökte lösa in checken på den lokala banken.

----- 

En man dömdes för att han hade kört i samåkningsfilen, fastän att han var ensam i bilen. Mannen menade att de fyra liken i hans begravningsbil borde räknas, men domaren slog fast att samtliga personer i bilen måste vara vid liv för att det ska kunna räknas som samåkning.

----- 

Ken Charles Barger, sköt sig själv till döds då han yrvaken svarade i telefonen, och i stället för att få tag i telefonluren så fick han tag på sin Smith & Wesson, som gick av då han satte den mot örat.

 

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5