Nu under semestertider kommer jag att åka utomlands till Thailand för att njuta av en solsäker sommar. Än så länge har sommaren i Sverige varit kantrad av moln, blåst och regn – något som inte går hand i hand med sommaren enligt mig. Det är första gången som reser till Asien så jag är supertaggad på att få uppleva det. Man har ju hört att det ska vara bland de vackraste platserna på jorden och har inga mindre förväntningar.

I vanliga fall brukar jag åka till turistorter runt om Spanien och Grekland för att avnjuta av sommaren. När man åker dit har jag aldrig funderat på att ta vaccin men nu när man ska åka till Asien är det ett måste att ta vaccination. Det är för att undvika att dra på sig hemska sjukdomar som hepatit och liknande. Jag undrar därför om ni vet någon bra klinik för vaccination i Stockholm?

Har inga problem med att ta sprutor så det är inget som jag är speciellt orolig över men alltid jobbigt att få tid med att hinna göra det i god tid. Senaste jag boka tid hos doktorn för vaccination här i Stockholm fick jag vänta i flera veckor innan jag fick komma på besök. Så försöker att vara lite mer proaktiv den här gången. Som tur är det först i slutet av augusti som jag åker iväg så får ändå njuta av den svenska sommaren ett tag till.

 

Currently rated 2.0 by 9 people

  • Currently 2/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5