En skojare som jag njuter givetvis av skämt i alla former, inte bara talade eller skrivna skämt utan även så kallade practical jokes. Ända sedan jag var en liten pojk har jag garvat läppen av mig när någon satt sig på min listigt placerade pruttkudde. Eller för all del klätt ut mig i glasögon med "inbyggd" lösmustasch. Då precis som nu tycker jag att den här typen av pranks är roliga att ägna sig åt. Många av mina "offer" tycker jag är löjlig och skrattar inte alls om jag bjuder på en hoppande karamell eller planterar en gummispindel i en byrålåda. Men vad bryr jag mig om det, det viktigaste är väl att jag får mig ett gott skratt? Självklart finns det en gräns men ett gott skratt förlänger ju livet som man säger....

 Så nu undrar jag, har ni testat någon rolig skämtartikel på senaste?  

Currently rated 2.0 by 18 people

  • Currently 2/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5